Ford il pierde pe Schulz

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.12.2006
Exodul oamenilor din conducerea Ford continua. Mark Schulz, vicepresedintele executiv, a anuntat ca se va retrage anul viitor.

Mark Schulz, vicepresedinte executiv al Grupului Ford si presedinte al biroului de Operatiuni Internationale, se va retrage din activitate la inceputul anului viitor.

La 54 de ani, dintre care 30 petrecuti la Ford, Schulz este responsabil de afacerile constructorului american in Europa, Africa si Asia/Pacific. El supravegheaza activitatile globale ale Aston Martin Lagonda Ltd, Jaguar Cars, Land Rover si Volvo precum si parteneriatul cu Mazda Motor Corporation.

Bill Ford, presedintele Ford, a declarat ca Schultz a avut o contributie importanta in cresterea vanzarilor in regiuni importante din intreaga lume. "Am avut ocazia sa lucrez alaturi de el si ii sunt personal recunoscator pentru viziunea si devotamentul pe care le-a aratat fata de Ford".

Constructorul american nu a anuntat inca un inlocuitor pentru Schulz.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru