Ford isi va deschide un birou oficial in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Ford isi va deschide o reprezentanta oficiala in Romania, dar Romcar va ramane importatorul oficial.

Esential

26000 de unitati Ford se vor vinde in Romania in acest an.

Ford a anuntat ca isi va deschide o reprezentanta oficiala in Romania, cel mai probabil anul viitor, iar Romcar va ramane importatorul oficial al marcii americane.

John Fleming, directorul Ford Europa, afirma la preluarea uzinei din Craiova, ca marca americana isi va deschide un birou in Romania, numai dupa o serie de consultari cu imporatatorul Romcar.

"Deschiderea unei reprezentante oficiale presupune multa munca, analiza si inseamna, in ansamblu, un proces de durata. De la decizia deschiderii reprezentantei pana la momentul cand ea este functionala trece cel putin un an sau poate chiar doi. Cert este ca pana in acest moment nu s-a luat nicio decizie privind preluarea activitatilor de import, deci este exclus ca Romcar sa piarda statutul de importator in 2008 sau intr-un an de aici inainte", a declarat pentru Mediafax Catalin Gavra, directorul Romcar.

Romcar mizeaza in acest an pe comercializarea a 26.000 de unitati, cu aproximativ 20% mai multe decat in 2007, precum si pe o cifra de afaceri de 340 milioane euro, in crestere cu aproape 24%.

Taguri: Ford

Comentarii (1)

  • Circotasul Auto
    Ar vrea ei
    Si marmota invelea ciocolata.
    FORD are deja birou in Bucuresti , pentru ca Fabrica are birou.
    Romacar va fi DEALER !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru