Ford Ranger Max Concept: viitorul Ranger?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.12.2008
Ford a prezentat in Thailanda un concept care are toate sansele sa prefigureze viitoarea generatie a pick-up-ului Ranger.

Ford a lansat in acest weekend in Thailanda un concept Pick-Up care preia denumirea Ranger, utilizata de producatorul american implicit pentru utilitara vanduta pe pietele europene. Ranger Max Concept este, spun cei de la Ford, prototipul din care va fi dezvoltata urmatoarea generatie a pick-upului cu acelasi nume.

Ford Ranger Max Concept a fost dezvoltat de o echipa de specialisti thailandezi care au lucrat in colaborare cu desgnerii Ford din regiunile Asia Pacific si Africa. Este foarte probabil ca noul concept sa prefigureze, astfel, nu doar un model local, ci chiar viitoarea generatie Ranger pentru Asia, SUA, si, avand in vedere viziunea globala de epoca recenta a celor de la Ford, poate chiar pentru Europa.

Locul in care a fost prezentat noul Tanger Max Concept nu este insa intamplator, Thailanda gazduind uzina de productia a generatiei Ranger actuale.

Ranger Max dispune de un exterior care iese in evidenta mai ales prin nuanta portocalie, prin grila imensa cu trei bare orizontale si prin jantele de 18 inch.

Aceste elemente transforma o utilitara prin excelenta intr-un show car, insa totul devine explicabila atunci cand aducem in discutie imaginea unui prototip.

via | Ford

Taguri: Bourdais, Ford, prostie

Comentarii (2)

  • Nu cred. Nu are fata de kinetic de cacao dealtfel.
    0 0
  • becali
    @ bvean
    mare prossst esti! Nu spune nimanui
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru