Ford reduce salariile angajatilor cu 15%

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 06.06.2008
Ford si-a anuntat angajatii prin intermediul postei electronice ca vor avea loc noi restructurari si reduceri salariale.

Esential

15% este reducerea costurilor salariale pe care Ford spera s-o obtina prin urmatoarea restructurare.

Divizia americana Ford este in plina restructurare, ca urmare a crizei economice din SUA. Conform unor surse din interiorul companiei, conducerea Ford a trimis ieri un e-mail catre mai multi salariati, prin care producatorul american si-a anuntat angajati in legatura cu planurile de reducere a costurilor salariale cu 15%.

De asemenea, Ford este una dintre cele mai active companii auto in planul restrucurarilor. Din e-mail-ul trimits de Mark Fields, presedintele Ford America, reiese ca incepand cu 1 august o serie de angajati vor fi disponibilizati.

Momentan, Ford are 23.000 de salariati angajati, cu 32% mai putin decat in 2005, anul in care au inceput restructurarile. In acelasi timp, constructorul american a anuntat ca va reduce productia de modele pick-up si SUV cu scopul de a obtine profit incepand cu anul 2009.

Via | Motor Authority

Taguri: Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru