Ford România şi Ford Craiova au un nou preşedinte

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.12.2010
Ford a anunţat numirea unui nou preşedinte în fruntea diviziei din România şi a uzinei de la Craiova. Este vorba despre Jan Gijsen, care va prelua activitatea de la 1 ianuarie 2011.

Noul an va aduce schimbări importante în organigrama Ford România. Unul dintre cei mai importanţi importatori din România şi constructorul străin care deţine un amplasament de producţie în ţara noastră va trece printr-o importantă modificare la nivel de conducere, începând cu 1 ianuarie 2011.

Jan Gijsen, actualmente director al diviziei pentru Pieţe Noi în cadrul Ford Europa, va deveni noul şef al fabricii de la Craiova. Mai mult decât atât, Gijsen va prelua şi atribuţia de preşedinte al Ford România, urmând să fie responsabil de relaţia Ford Europa cu uzina Ford Otosan din Turcia. Noul preşedinte al uzinei de la Craiova va fi responsabil de atingerea unei capacităţii maxime de producţie în următoarea perioadă, odată cu lansarea unor noi produse.

Jan Gijsen va prelua funcţia de conducere de la Dioni Campos san Onofre, actualul director al fabricii de la Craiova, care va pleca de luna viitoare în Spania, pentru a se ocupa de uzina din Valencia a constructorului american.

via | capital

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru