Fostul director de design de la Ford s-a mutat la Volvo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.04.2009
Peter Horbury, directorul departamentului de design de la Ford, a fost ales sa il inlocuiasca pe Steve Mattin pe postul de director de design al companiei Volvo.

Steve Mattin, directorul de design al companiei Volvo a decis saptamana trecuta sa renunte la postul sau in cadrul suedeze. Oficialii Volvo au anuntat ca Peter Horbury, directorul de design de la Ford, il va inocui pe Steve Mattin.

Peter Horbury a fost directorul de design al Premier Automotive Group, care includea Aston Martin, Volvo, Jaguar si Land Rover. Inainte de a fi director de design al Premier Automotive Group, Horbury a fost director de design al companiei Volvo intre anii 1991 si 2002.

"Ne bucuram ca Peter s-a intors la noi. El va juca un rol important in ridicarea limbajului de design scandinav la nivelul urmator si pentru a ne asigura ca vom dezvolta in continuare modele atractive pentru segmentul premium", a declarat Stephen Odell, presedinte al companiei Volvo.

Peter Horbury a creat modele cum ar fi XC90 Concept, Environment Concept si Safety Concept. Horbury va fi inlocuit la sefia departamentului de design Ford de catre Moray Callum. Moray Callum a fost directorul de design al companiei Ford pentru piata americana.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru