FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini cu Aston Martin DB9 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.05.2010
A venit rândul lui Aston Martin DB9 să primească un facelift. Modelul este testat în Germania şi va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an cu o serie de modificări estetice subtile.

Inginerii Aston Martin testează facelift-ul lui DB9 în Germania. Modelul preia o serie de elemente de design de la Rapide dar nu pleacă prea departe de la aspectul modelului actual. Astfel, cei de la Aston Martin au schimbat barele de protecţie, spoilerul spate si pragurile laterale. Aceste elemente par să fie împrumutate de la DBS, dar vin perfect pe caroseria lui DB9.

Modificările operate de cei de la Aston Martin la nivelul trenului de propulsie şi a suspensiei rămân încă necunoscute. Există posibilitatea ca motoarele sa fie optimizate pentru un plus de performantă alături de emisii de CO2 mai scăzute. Indiferent de modificările operate la propulsorul acestui model, cei de la Aston Martin se bazează tot pe Cygnet pentru a reduce emisiile de CO2 la nivel de marcă în perioada următoare. Noile jante din aliaj cu care este echipat acest model ar putea face parte dintr-un pachet special sau pot fi jantele standard cu care este echipat facelift-ul lui DB9.

Interiorul lui DB9 ar putea primi şi el anumite modificări, dar acestea rămân şi ele sub semnul întrebării.

Cel mai probabil, Aston Martin DB9 va avea o linie de design similară cu Vantage facelift, iar DB9 Volante va prezenta aceleaşi schimbări la exterior. Primele zvonuri indică debutul lui Aston Martin DB9 facelift la Salonul Auto de la Paris din acest an. Modelul ar putea fi pus la vânzare în acelaşi moment, pentru a prinde cât mai mulţi clienţi dornici de un model exclusivist.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (6)

  • sunteti mandrii ca aveti fotografii in exclusivitate nu? sa stiti ca le'am postat pe blogul meu... si cu putin photoshop am sters watermarkul.... ;)
    4 1
  • ceva
    Hadouken pe langa ca esti hot mai si semnalizezi. Vezi sa nu te trezezesti peste ceva timp la judecatorie. Abia atunci o sa intelegi ce inseamna "exclusivitate".
    1 4
  • :))
    ma faci sa rad daniel..... o sa-mi dea in judecata contul de automarket?
    3 0
  • Blog
    Bai junior, vrei sa vezi ca iti gasesc blogul? Fara sa-mi spui nimic?

    Dapoi, astia de la Automarket care iti stiu ip-ul.

    Nu mai fi asa naiv.
    0 3
  • Nu mai fi tu asa naiv. Hai cauta-mi blogul. Chiar te rog. De proxi ai auzit? Oricum pana nu gaseste careva blogul cu pricina....
    3 0
  • exclusiv
    asta da, nu cum supn unii ,,cunoscatorii'' despre A1
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru