Foto: muzeu Mercedes-Benz

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 09.10.2006
AutoMarket va prezinta fotografii dintr-un muzeu Mercedes-Benz, modelele expuse aici putand fi achizitionate de cei interesati. Enjoy!
V-ati intrebat cum arata un muzeu Mercedes-Benz? Am ales sa va prezentam o galerie foto cu exponatele dintr-un centru Mercedes-Benz cu cele mai interesante modele din istoria companiei.

Inca de la intrare esti intampinat de un Coupe 220 din 1954, ceea ce poate sugera ca lumea in care vei patrunde este o dovada a clasicismului incorporat intr-o tehnologie si-un stil deosebite.

Spre deosebire de un muzeu obisnuit, tot ceea ce este expus in Mercedes-Benz Classic Centre Car din California este de vanzare. Pe langa masinile clasice care pot fi achizitionate exista si monoposturi de Formula 1, mai precis un monopost condus de David Couthard in perioada cand alerga pentru McLaren, sau un monopost castigator in cursa de 500 de mile de la Indianapolis.

Va lasam sa admirati aceste bijuterii nemtesti pana la prima vizita intr-un astfel de mausoleu al automobilismului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru