Comentarii (11)

  • =))
    :))))))):))))))
    5 26
  • Carlos
    neconformist, dar foarte simpatic; impresia asta imi lasa interiorul...
    e o masina care te scoate clar din anonimat... de remarcat scaunele ergonomice si bordul din piele... asta da calitate !
    16 2
  • ...
    @kretzoooo ...razi ca boul la poarta noua.
    15 7
  • @Snatch
    ce ai mah? n-are voie sa rada? interiorul e de tot rahatul...volanul ala zici ca e o mini masuta pe care iti scrii temele..
    4 15
  • @danieluu01
    la fel de bine as putea spune ca gusturile tale sunt de tot rahatul... si o putem duce asa la infinit, pt ca e o chestie prea subiectiva... concret: volanul este din piele perforata ( pt aderenta ) cu profil pentru degetul mare si semn la “ora 12” pentru pozitia dreapta a directiei... asta inseamna volan sportiv... in partea centrala nu face decat sa repete un motiv de design prezent cam peste tot la interior... asa ca... bun venit in lumea auto ! si tu care credeai ca e doar un volan... :))
    14 1
  • Alex Radoi
    Rusinos
    Aceasta mi se pare o masina de rahat. De ce? Simplu: cu toate ca poarta un nume MARE este acelasi Twingo RS. Numele "Gordini" ar trebui sa insemne in primul rand performanta, nu doua maini de vopsea si o maciuca de schimbator. Nu au avut nici macar bunul simt sa vina cu un nou model de jante pentru masina asta. Le-au dat o vopsea albastra si cu asta, gata. Mi se pare jenant. Practic "Gordini" este doar un nivel de echipare al lui Twingo RS, in nici un caz un model distinct.
    3 13
  • Pai scrie clar versiune speciala Gordini. nu model nou.

    mie imi place !
    12 0
  • super masinutza
    chiar nai ce zice..........
    kretzoooooo
    cred ca tiai vazut curu in oglinda.........
    12 1
  • @vasi27
    mersi ca mi-ai zis ca are profil pt degetu mare si un semn la "ora 12" ca nu mi-am dat seama pana acum...chiar e greu...bun venit in lumea auto? de parca eu de abia as fi intrat si tu esti marele expert doar pt ca ai o poza la volanul unui RENAULT, upsss...de aia te-ai aprins asa...mersi ca ma primesti in lumea auto...esti foarte primitor..poate voi avea ocazia in alte stiri sau drive teste sa-mi explici si ce-i sigla din interiorul volanului...raman la opinia mea...renault sunt masini urate atat la exterior (mai ales) cat si la interior...cel care le deseneaza are niste conceptii care sunt numai ale lui...si nu-mi veni iar ca fiecare cu parerea lui...la renault chiar n-ai cum sa spui ca e masina frumoasa...mai pe viitor Vasi27, pastreaza-ti DEXul acasa..
    1 12
  • @Vasi27
    EU:"volanul ala zici ca e o mini masuta pe care iti scrii temele.."...
    TU:"bun venit in lumea auto ! si tu care credeai ca e doar un volan... :))"...


    pai poate pentru tine e si altceva in afara de un simplu volan:))
    4 10
  • Frumos
    Foarte frumos!Interiorul mi se pare foarte bine sinisat si destul de sportiv.Sper sa ajunga si in Romania cat mai curand.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru