Foto: Pregatirile pentru Bucharest Challenge

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.05.2007
Va prezentam cateva instantanee cu pregatirile circuitului care va fi construit in jurul Palatului Parlamentului.

Vodafone Bucharest Challenge, evenimentul care se va desfasura in perioada 18-20 mai pe circuitul stradal care se construieste in jurul Palatului Parlamentului (cunoscut insa mai ales sub numele vechi - Casa Poporului) se afla in febra pregatirilor

Daca cea mai mare parte a tribunelor a fost deja amenjata, in primele doua zile ale acestei saptamani se va munci non-stop, zi si noapte, pentru asfaltarea unor portiuni ale viitoarei piste stradale si pentru amplasarea zidurilor de protectie. Deocamdata, echipa care se ocupa cu construirea circuitului a amplasat deja garduri de protectie pe bulevardele din jurul cladirii Parlamentului. Acestea din urma dau o nota interesanta circuitului, care pe alocuri seamana cu Albert Park din Melbourne, locul in care se desfasoara Marele Premiu al Australiei la Formula 1.

Automarket va prezinta cateva fotografii de la locul in care peste doua saptamani va avea loc cel mai important eveniment auto din Romania din ultimii 50 de ani.

Comentarii (15)

  • MONACO
    La monaco cu o zi inainte circuitul este perfect gata si lumea vine cu masina de acasa si se da pe circuit in deplina siguranta din cate stiu.

    Bine, nu cred ca circula cu viteze ametitoare dar ar fi fun de facut o tura si pe la noi.
    0 0
  • bbbobbbo
    si pomii?
    oricat imi plac masinile, si ma bucur mult ca in sfarsit gazduim si noi asa ceva (pe cand formula 1?), insa nu pot fi de acord cu taierea acelor pomi :( care impiedicau vizibilitatea.
    IMHO tbuia gasita o alta solutie, dar aste este la noi: nu poti sa ai un eveniment frumos pana nu lasi in urma ta o piramida de hartii si coji de seminte
    0 0
  • frumos, dar nu era mai bine daca faceau direct un circuit. Acolo se puteau organiza si alte competiti auto si moto. Oricum s-au investit niste bani, mai adaugau si niste sponsori adevarati (poate cei iertati de datorii catre stat .. :)) ) si aveam un circuit adevarat in loc sa taie copacii. Noi nu putem face nimic bun daca nu distrugem 10 lucruri bune.
    0 0
  • i
    frumos dar nu trebuiau taiati copacii...guvernanti de rahat ...si totul de rahat asa cum se face la noi.....probabil s-au luat niste spagi grasee si aici ca asa functioneaza sistemul asta de rahat al nostru...asta avem...cu asta defilam...
    0 0
  • nice
    pacat ca pretzurile biletelor sunt foarte mari :| 700mii cel mai ieftin bilet
    0 0
  • gigi tm
    la noi e un haus. e mai rau decat in comunism.
    0 0
  • Sunt vechi pozele
    Nu stiu cand ati facut pozele, dar eu am fost ieri pe acolo, si lucrarile sunt mai avansate.
    Ce as mentiona:
    - doar tribuna platinum are scaune
    - tribunele silver si gold au banci de lemn
    - la bronze nu stiu cum este, dar e posibil chiar in picioare :)
    0 0
  • danny_pit
    interesant
    pare a fi un lucru destul de bun. cu ocazia asta mai asfalteaza si ei. dar ma intreb oare ce or sa faca cu canalele din mijlocul drumului??? o sa-si rupa astia masinile in ele
    0 0
  • jegoshi
    vai de ei !
    pai normal ca trebuia sa mai taie niste copaci k avem prea multi L-) ! luar-ati foc !
    0 0
  • Bostan Mihai
    curse
    Da ma bucur ca si in tara noastra va avea loc un asemenea eveniment
    0 0
  • Balaurus I
    E binisor...dar se putea gasi un loc mai potrivit
    Mda, de acord cu voi , da' ce au avut cu copacii de i-au taiat ? :(.Asa arata mai nasol, numai beton si asfalt, sterp.Alex, corect ai zis-o ca mai bine bagau banii intr-un circuit dedicat , amplasat undeva in afara capitalei, degajat. Un partenariat Vodafone - privati , eventual si primarie ar fi fost OK , sa ajunga banii.Ramaneam cu o pista dedicata acestui scop si castigau si ei renume " circuitul Vodafone " si clienti.
    Vad ca se gandesc numai la prezent si prea putin la viitor...Si biletul la peluza este cam scump ptr. buzunarul romanului.Ma gandeam la 50 de ron ,max.Sa luam partea buna a lucrurilor.Ok, Danny_pit, sa le spunem sa aiba grija de capacele de canal. :)
    0 0
  • copacii
    Intr-adevar, ce au avut cu acei copaci? Ar trebui sa replanteze un nr. dublu de copaci in zona respectiva! Prea ne batem joc de natura cu orice ocazie, fie ea si asa un eveniment auto
    0 0
  • general
    E foarte bine ce se intampla credetima si in unele chestii va contrazic:
    1)sunt cateva tari le numeri pe degete care a cursa in oras si credetima pentru bucuresti ar trebui sa fie o onoare pacat de primarul care este Vanghelie

    2)biletele nu sunt scumpe nici in comparatie cu alte tari si nici pentru romania ganditiva 70 ron inpartit la 3 zile

    3) si copacii ii poti conpesa gandindu-te ca aceasta cursa o sa fie in fiecare an si o sa capete amploare

    Nu mai zic de altele ca o sa strnga tot frumos si drumuri bune etc.... sal!!!
    0 0
  • ma crezi prost?
    ptr general
    "si copacii ii poti conpesa gandindu-te ca aceasta cursa o sa fie in fiecare an si o sa capete amploare"
    Cu ce ii compensezi baiete? Ai respirat vreodata fum de masina si praful drumului? Uita-te pe masinile parcate si realizeaza ce este in plamanii tai.
    Bafta la viata lunga.
    0 0
  • copaci mai sunt , si nici cu uscaturile nu stam rau la palat
    nu stiu daca 20 sau 300 de copaci taiati ar trebui sa ne dea de gandit sau nu , dar stiu ca in fiecare an de Craciun se taie milioane de copaci si nimeni nu zice nimic....asa ca nu cred ca e o problema....mergeti la mare sau la munte ca de 1mai daca nu va plac cursele:::)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru