Fotospion: Ferrari F430 Challenge Stradale

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.07.2007
Un fotograf german a surprins in apropierea circuitului de la Nurburgring mult asteptatul supercar italian.

Ferrari F430 Challenge Stradale este un supercar a carui nastere este asteptata cu sufletul la gura de fanii modelelor exotice. Un fotograf german a reusit sa surprinda cateva imagini cu noul supercar Ferrari in apropierea circuitului de la Nurburgring.

Masina, asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie, surprinde prin tevile de esapament pozitionate mai sus in interiorul spoilerului si prin bosajele mult mai mari care ar putea duce la un F430 Challenge Stradale mai lat decat versiunea standard.

Versiunea Challenge Stradale va trece printr-un program de scadere a masei si se va bucura de o crestere a puterii motorului. Multe din echiparile versiunii standard vor fi inlocuite cu fibra de carbon, masa fiind astfel micsorata cu 100 de kilograme.

Puterea motorului se asteapta sa fie undeva in jurul valorii de 520 de cai multumita modificarilor aduse la nivelul sistemului de evacuare. In imagine, spoilerul si prizele laterale de aer sunt camuflate ceea ce inseamna ca acestea vor arata diferit fata de versiunea standard a lui F430.

Comentarii (1)

  • ...
    bijuterie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru