Fotospion: Ferrari F430 CS

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.02.2007
Imagini spion cu noul Ferrari F430 Challenge Stradale demonstreaza ca Lamborghini Gallardo va avea un concurent serios.

Zilele trecute au fost publicate mai multe fotografii spion ale lui Ferrari F430 Challenge Stradale, surprinse chiar in apropierea sediului principal din Maranello. F430 este asteptat sa intre pe piata la sfarsitul acestui an, cu o versiune mai puternica a motorului V8 de 4.3 litri. Puterea finala la care se asteapta constructorul italian, va face din aceasta masina un rival periculos pentru Gallardo: 525 de cai putere la 8500 de rotatii pe minut si un cuplu motor de 475 Nm.

Pentru a stoarce aceasta putere mecanicii de la Ferrari au inlocuit sistemul de evacuare, pozitionand totodata si tevile de esapament la o inaltime mai mare de sol. Sistemul ECU a fost si el modificat. Cauciucuri si discuri de frana vor ajuta la o mai buna manevrabilitate.

Versiunea finala va fi diferita de clasicul F430, fiind echipata cu jante din aliaj usor si un spoiler fata nou, cu prize de aer mai mari. Caroseria va cantari si ea cu 90 de kilograme mai putin decat versiunea actuala multumita folosirii unor elemente din fibra de carbon si aluminiu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru