Furtul de materiale pe Autostrada Soarelui

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 19.04.2007
Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, a facut ieri o vizita pe Autostrada Soarelui.

"Principala problema pe autostrada Bucuresti-Constanta este furtul de materiale dupa incheierea lucrarilor", a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, aflat intr-o "vizita surpriza" pe Autostrada Soarelui, transmite Mediafax.

Orban a invitat presa, miercuri, intr-o "vizita surpriza", a carei destinatie s-a dovedit a fi Autostrada Soarelui. Plecat de la sediul Ministerul Transporturilor Orban a condus pana la kilometrul 50 al autostrazii, dupa care si-a continuat traseul in autocarul cu care calatoreau ziaristii.

La kilometrul 102, ministrul a vorbit cu muncitorii care lucrau la constructia unui pod peste autostrada. Orban a declarat ca furtul de cabluri si de materiale de constructii dupa finalizarea lucrarilor este principala problema a autostrazii. Autoritatile vor selecta prin licitatie companii care sa administreze spatiile destinate parcarilor, benzinariilor si motelurilor de pe Autostrada Soarelui.

 

Comentarii (2)

  • autostrada defecta
    pe vremea mea era o vorba ...fura si primaru ,fura si notaru ...dar cel mai usor cel care lucreaza cu materialul...si dupa 2-3 ani sunt probleme la autostrada ,desi are garantie 4 ani ,drumul se deterioreaza din cauza lipsei calitatii
    0 0
  • Mihail
    complicitate la furt calificat
    in opinia mea, pasivitatea autoritatilor fata de furturile zilnice de pe autostrada Bucuresti Cernavoda, poate fi calificata ca fiind complicitate cu faptuitorii. Este o situatie inadmisibila. Nu numai autoritatile sunt pasive dar si presa. Si nu in ultimul rand trebuie sa ne intrebam ce facem cu gunoaiele de pe marginea drumului care leaga Bucurestiul de intrarea in autostrada?
    Suntem tara membra a Uniunii Europene? Eu cred ca nu !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru