GALERIE FOTO: Cele patru exemplare Bugatti Veyron Centenaire

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.04.2009
Bugatti a dezvaluit in cadrul festivalului Concorso d'Eleganza Villa d'Este cele patru exemplare Veyron Centenaire, dedicate pilotilor care au facut istorie pentru brandul francez.

Asa cum a promis, Bugatti a adus la Concorso d'Eleganza Villa d'Este cele patru exemplare Veyron Centenaire. Supercarurile dezvaluite live in acest weekend reprezinta un omagiu adus celor 100 de ani de existenta ai companiei de origine franceza. Cele patru unitati personalizate atent de designerii Bugatti au fost prezentate alaturi de cei patru piloti care au facut istorie pentru brandul din Hexagon.

Cei patru piloti pe care Bugatti ii onoreaza cu editia speciala Centenaire sunt: Malcolm Campbell, care a castigat Grand Prix-ul Bologniei intr-un Bugatti T39A, Hermann zu Leiningen, care si-a adus o contributie importanta in castigarea Marelui Premiu al Cehoslovaciei in 1930 la volanul unui Bugatti T35B, Jean-Pierre Wimille, care a castigat o multime de curse pentru Bugatti, inclusiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1939, si Achile Varzi, care a debutat la Bugatti si apoi a plecat la Alfa Romeo.

via | WCF

Comentarii (3)

  • marius
    superbe !!! mai ales ala negru ...:x..
    0 0
  • mda
    Splendid ! Francezii fac masini frumoase ! Allez Veyron !
    0 0
  • bugatti
    la vie est belle
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru