Galerie foto: Keating SKR, supercar britanic

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.04.2008
Keating a publicat primele fotografii cu SKR, modelul pe baza caruia va fi construit rivalul lui Bugatti Veyron.

Producatorii britanici de supercar-uri Keating au publicat primele imagini oficiale cu ceea ce ei promiteau sa fie modelul pe baza caruia va fi construit rivalul lui Veyron (TKR).

Automarket v-a prezentat la acea ora informatiile importante legate de noul supercar, ale carui date tehnice intarzie in continuare sa apara. ce se stie deocamdata este faptul ca motorul V8 de origine GM al lui SKR va dispune de o cilindree intre 6.0 si 7.0 litri si ca va produce intre 400 si 500 de cai putere.

Ce frapeaza este insa faptul ca, desi era asteptat de multi dupa prezentarile interesante care i s-au facut, SKR rateaza intrarea in forta pe piata, imaginile care il prezinta fiind de o calitate atat de indoielnica incat nu putem decat sa ne intrebam daca Keating isi permite cu adevarat sa produca o astfel de masina.

Ramane de vazut ce poate cu adevarat masina atunc cand va fi testata de britanici. Pana atunci, bucurati-va de galeria foto, asa cum este ea.

via | Autoblog 

Taguri: Keating, SKR

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru