Keating anunta doua supercaruri: TKR si SKR

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.03.2008
Constructorul de nisa Keating a anuntat ca va dezvalui in aprilie doua supercaruri botezate TKR si SKR.

Esential

400 de cai putere ar urma sa dezvolte supercarul Keating SKR.

Piata supercarurilor se va imbogati in scurt timp cu doi noi membri, pregatiti de constructorul britanic de nisa Keating. Desi nu este foarte popular, constructorul vrea sa intre in atentia publicului cu doua supercaruri capabile de performante impresionante.

Cele doua modele au fost botezate TKR si SKR si vor fi dezvaluite in premiera luna viitoare, pe 23 aprilie, la o casa de vacanta de pe coasta de nord-vest a Angliei.

Potrivit primelor informatii emise de constructorul britanic, varful de gama va fi TKR, un supercar capabil sa ofere mai multa putere decat un monopost de Formula 1 dar si tractiune integrala pentru o mai buna stabilitate.

Modelul SKR va fi tot unul sportiv, dar va ascunde sub capota doar 400 de cai putere si va fi special creat pentru un sofat usor si relaxant. Keating a fost foarte zgarcit in privinta detaliilor, mai multe informatii despre cele doua modele urmand sa fie oferite in cadrul lansarii oficiale.

via | CarScoop

Taguri: Keating, SKR, TKR

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru