Galerie foto: Mazda 2

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2007
Mazda 2 va fi prezentata in premiera la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci constructorul japonez a oferit mai multe imagini ale noului model.

O galerie foto a modelului Mazda 2 a fost publicata cu numai o zi inainte de deschiderea oficiala a Salonului de la Geneva, unde modelul va fi prezentat in premiera.

Noul hatchback va ajunge in showroom-uri la mijlocul anului si va fi disponibil in trei variante de motorizare. Vor exista doua propulsoare de 1.3 litri care dezvolta 75 si 84 de cai putere si unul, mai puternic, de 1.5 litri cu 104 cai putere.

Modelele vor fi echipate cu o cutie manuala sau automata in 5 trepte, in functie de optiunea clientilor. Suspensia este semnata de McPherson, iar jantele din aliaj sunt fie de 15, fie de 16 inch. Pachetul "Sports Appearance Package" include spoilere redesenate si un eleron discret.

Comentarii (4)

  • toata lumea copiaza YARIS - se pare ca o sa ramana ca referinta in lumea modelelor mici ( Opel semana f mult tot cu Yaris)
    0 0
  • copy/paste
    Yaris CLAR!!!!!
    0 0
  • ovidiu
    si ce
    si ce daca copiaza yaris,ba eu cred ca arata mai bine,mai ales la interior
    0 0
  • :))
    ia uitativa mai bn la bord,zici ki Miki Maus
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru