Galerie foto: Mini Clubman

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.07.2007
Mini a publicat o galerie foto cu cel mai nou model al sau: Clubman. Micul model britanic va fi disponibil din luna noiembrie.

Dupa ce vineri v-am prezentat primele informatii si imagini oficiale ale celui mai nou model Mini, revenim astazi cu o galerie foto si noi detalii despre Clubman.

Micul model britanic va fi cu 24 de centimetri mai mare decat varianta hatchback si va avea in plus fata de aceasta o portiera pentru locurile din spate. Portiera insa este de dimensiuni mult mai mici decat cea fata si nu poate fi deschisa decat impreuna cu aceasta.

Potrivit comunicatului oficial, Mini Clubman va oferi un spatiu mai mare cu 8 centimetri pentru locurile din fata si un volum al portbagajului de pana la 260 de litri. Modelul britanic va fi disponibil cu un propulsor diesel (1.6 litri si 110 cai putere) si un propulsor pe benzina (1.6 litri si 175 cai putere). Va exista si o versiune de performanta echipata cu o varianta supraalimentata a propulsorului pe benzina.

Toate versiunile vor fi echipate cu tehnologia Efficient Dynamics, dezvoltata de grupul BMW, care include: sistem start-stop, sistem de regenerare a energiei de franare, indicator pentru treapta de viteza.

Comentarii (1)

  • crazy deen
    mini
    e urata rau cel mai urat mini care a fost fabricat vreodata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru