Galerie foto: noul sediu Abarth

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.02.2008
Abarth si-a inaugurat noul sediu din Torino, prilej pentru care a publicat si o galerie foto cu facilitatile de productie.

Relansarea cu fast a marcii Abarth, divizia sportiva a celor de la Fiat, nu putea ramane fara efect din punctul de vedere al cartierului general de unde inginerii Scorpionului isi desfasoara activitatea. Astfel, Abarth si-a oficializat ieri noul sediu, primele "dovezi" palpabile fiind cateva fotografii de efect realizate in Officine 83, asa cum a fost botezat noul cartier general al marcii italiene.

Noua facilitate de productie Abarth cuprinde trei sectoare importante: cel destinat echipei de competitie, cel dedicat masinilor de competitie si cel de productie a modelelor de strada. Foarte interesant este insa faptul ca o parte din sediu a ramas goala, fiind destinata productiei unor viitoare modele in serie limitata in productie 100% Abarth.

Taguri: Abarth, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru