Geneva 2008: cabrio cu stil de la PGO

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.02.2008
Geneva va fi gazda lansarii unui cabriolet interesant alimentat pe baza de gaz metan. Numele sau: PGO Cevennes Turbo.

Esential

150 de cai putere scoate motorul pe metan de sub capota lui Cevennes Turbo.
Compania PGO va aduce la Salonul Auto de la Geneva un model pe care redactia Automarket l-a indragit inca de la prima vedere. Este vorba de un cabriolet interesant care aduce pe alocuri cu formele lui Porsche 911, doar ca este evident mai mic in dimensiuni si ceva mai "cuminte" ca prestatii. Numele sau este Cevennes Turbo si dispune de un motor pe metan cu patru cilindri in linie de 1.6 litri cu transmisie manuala cu cinci rapoarte. Puterea motorului se ridica la 150 de cai (la 5600 rpm) iar cuplul ajunge la 210 Nm (la 1500 rpm). Cea mai interesanta parte se refera insa la consumuri: 4.6 litri/100 km in ciclu mediu mixt. Fiind insa vorba de metan, echivalentul pe benzina ar fi de 6.7 litri/100 km, o cifra acceptabila mai ales in conditiile performantelor ridicate: 210 km/h viteza maxima, 6.5 secunde pentru 0-100 km/h si 450 de kilometri autonomie.
Taguri: Cevennes, PGO, Turbo

Comentarii (2)

  • daca ai fi cunoscut...
    modelele si istoria porsche, ti-ai fi dat seama sau ai fi putut spune ca "aduce cu formele modelului 356", dar deh...ce mai connteaza...
    0 0
  • AUDIST
    :))
    ESTE APROAPE IDENTIC CU 356B.Dar performantele sunt interesante.un pret?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru