Geneva LIVE: Standul Chrysler, Dodge si Jeep

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.03.2008
Standul Grupului Chrysler a avut in centru conceptele Chrysler ecoVoyager, Dodge Zeo si Jeep Renegade.
//
Taguri: Chrysler, Dodge, Jeep

Comentarii (4)

  • URAGANU
    Su Perb
    Abslut Superb !!! Nu am cuvinte sa exprim admiratia fata de masinile americane, calitate, pret, motorizare, garantie etc. Mi-am clatit ochii cu ceva intr-adevar Remarcabil.
    0 0
  • george
    YEAH, RIGHT...
    @ URAGANUCalitate, motorizare, blah, blah, blah...Calitatea americana este una dintre cauzele dezastrului industriei lor auto...Iar de motorizare ce sa mai zic... Corvette-ul expus la Geneva are tot o singura axa cu came la motorul V8, tot 2 supape/cilindru si canci admisie variabila...Vrei sa vezi ceva interesant din punct de vedere al tehnologiei? Du-te la INFINITI...sau AUDI...sau LEXUS...o sa te uiti ca curca-n lemne...
    0 0
  • AndreiRN
    Masini practice
    Masini bune si practice si cu o intretinere minima. Nu este de mirare ca sunt singuri producatori majori din lume care ofera garantie pe viata. Multi au facut o intreaga stiinta cat mai complicata posibila dintr-un mijloc de transport pe 4 roti si multi se lasa pacaliti de asta.Pacat.
    0 0
  • george
    YEAH RIGHT... AGAIN...
    @ AndreiRNIar incepi cu abureli din astea sau ai "prins din zbor" niste cuvinte si ai luat-o de buna?...ca nu ar fi prima data cand faci asa. Ia uite colea:http://www.chrysler.com/en/lifetime_powertrain_warranty/ - unde scrie: "OUR LIFETIME POWERTRAIN LIMITED WARRANTY..." Interesant, nu?Da` despre asta ce mai zici? http://www.chrysler.com/en/lifetime_powertrain_warranty/faq.html - Q3, Q7, Q8 samd...si mai interesant...Mai ales Q8 unde spune ca garantia asta nu e transferabila la urmatorul proprietar...Avand in vedere ca nu tine aproape nimeni (doar tu si inca vreo 2 ametiti) o masina noua mai mult de 4 - 5 ani, rezulta ca aceasta "LIFETIME POWERTRAIN LIMITED WARRANTY" nu e altceva decat o tzeapa demna de metehne dambovitene...Garantia oferita de ceilalti competitori nu e cu nimic mai prejoasa decat cea oferita cu netarmuita marinimie de Chrysler...DUH... Pot sa recunosc totusi ceva: are Chrysler un departament de marketing beton daca au au ajuns oamenii sa puna botu` atat de usor la asemenea vrajeala...Sau in America e posibil orice daca tinem cont de nivelul marii mase a populatiei...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru