Giugiaro: "Marchionne este un bun om de finanţe, nu un producător"

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.02.2011
Giorgetto Giugiaro, fondatorul casei de design Italdesign, a ţinut un discurs despre omul de afaceri Sergio Marchionne.

Prezent la evenimentul "Master of Science in Design" care s-a desfăşurat în Torino, celebrul designer italian Giorgetto Giugiaro a vorbit despre Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat. "Marchionne este un bun om de finanţe, nu un producător. Cel care cumpără o maşină nu este interesat să ştie unde este fabricat produsul. Acesta se uită la conţinut şi la ceea ce oferă, iar cel mai bun câştigă", a declarat Giugiaro.

De asemenea, designer-ul italian a vorbit şi despre situaţia trecută dar şi cea actuală a grupului Fiat. "Fiat a trecut prin momente grele, iar acum încearcă să readucă la viaţă Chrysler. Eu sunt un fan al industriei italiene şi sper să ajungă la rezultate satisfăcătoare. Nu am dubii în ceea ce priveşte dorinţa de industrializare, dar problema constă în crearea unor produse de calitate, întrucât concurenţa este incredibil de dură", a concluzionat Giugiaro.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru