GM investe in facilitati de productie

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 21.05.2007
Este vorba despre fabrica GM din Toledo, Ohio, unde se produc sisteme de transmisie automata.

Gigantul american General Motors va investi in fabrica sa din Toledo, statul Ohio, suma de 322 de milioane de dolari, pentru productia de sisteme de transmisie.

In aceasta fabrica se vor produce cutii de viteze automate in sase trepte destinate modelelor GM din segmentul mijlociu. Investitia include noi facilitati, costuri de renovare, echipamente si masinarii noi. De asemenea, s-au alocat sume de bani pentru a putea produce cutia de viteze in sase trepte Hydra-Matic 6T40/45.

Lucrarile vor incepe in luna iulie, iar productia va putea fi demarata din 2010. John Buttermore, vicepresedinte in departamentul de productie de la GM, a declarat: ”Transmisia automata in sase trepte pentru vehiculele cu tractiune pe fata reprezinta un rol cheie pentru intentia GM de a schimba modul in care lumea conduce. Investitia totala a companiei noastre in Ohio se ridica la aproape 1 miliard de dolari, in ultimul an”.

Alaturi de bani bagati in facilitatile pentru productia sistemelor de transmisie la modelele cu tractiune pe fata, GM a investit, tot la Toledo, in facilitati pentru constructia sistemelor de transmisie destinate modelelor cu tractiune pe spate.

Sistemul de transmisie Hydra-Matic 6T40/45 aduce performate mai ridicate si economie mai mare pentru modelele GM.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru