GM pregateste uzinele pentru viitoarea Astra

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.04.2007
GM Europa a anuntat investitii majore pentru modernizarea a patru uzine capabile sa produca viitoarea Astra

Divizia europeana a General Motors a comunicat informatii despre viitoarele locatii de productie a noii sale generatii de compacte medii. Patru uzine au fost alese pentru productia viitorului model care va inlocui actuala generatie Astra in 2010: Ellesmere Port din Marea Britanie, Bochum din Germania, Trollhattan din Suedia si Gliwice din Polonia.

Peste 3.1 miliarde de euro vor fi investiti in urmatorii ani, nivelul productiei fiind asteptat sa creasca cu aproape 30%. Uzina belgiana din Antwerp a GM va suferi si ea imbunatatiri, urmand sa functioneze la o capacitate mai scazuta decat pana in prezent.

Carl-Peter Foster, boss-ul GM Europa, a declarat ca producatorul american tinteste un numar de 750.000 de modele compacte produse pe an in Europa, o crestere importanta fata de cele doar 535.000 de exemplare produse in 2006. "Chiar si cu o asemenea crestere, imbunatatirea uzinelor ramane o provocare pentru GM asa cum ramane si pentru ceilalti constructori" a continuat Foster.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru