GM si Ford ofera 50$ pentru cei care testeaza modelele lor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.04.2009
In cadrul Salonului de la New York, GM si Ford au decis sa ofere 50 de dolari celor care vor sa le testeze masinile, pentru a atrage un public numeros la standul sau.

Pentru cei care credeau ca le-au vazut pe toate, criza mai face inca o surpriza. De aceasta data este vorba despre Salonul Auto de la New York, care a bifat anul acesta o premiera neobisnuita. Nu este vorba despre un model anume ci despre o initiativa a celor doi mari giganti din Detroit, Ford si General Motors.


Ambii constructori ofera 50 de dolari celor care vor sa se inscrie la un test-drive cu modelele lor, prezente la salonul de la New York. In timp ce banii celor de la Ford poti fi cheltuiti dupa bunul plac al celui care testeaza masina, GM a decis ca voucherul sa fie valabil doar pentru cumparaturi pe site-ul "Restaurants.com".


Mark Schienberg, presedinte al asociatiei care a organizat Salonul de la New York a declarat ca cei 50% de dolari oferiti cadou au rolul de a apropia mai mult publicul de producatori si dealeri. "Este o buna ocazie de a familiariza publicul cu produse noi si de a-i oferi ocazia sa testeze masini foarte bune", a concluzionat Schinberg.

via Carscoop

Taguri: , Ford, GM, platit, test-drive

Comentarii (2)

  • Bethurbazal
    Opinie
    La aceasta manevra nu ma asteptam de la cei doi giganti. Se pare ca situatia lor e dramatica (Ford-ul nu statea chiar rau din cate stiam eu). Nu stiu la ce s-au gandit serviciile de marketing ale celor doua companii, dar daca masinile nu se vindeau pana acum nu cred ca 50$/persoana-vizitator vor schimba lucrurile. Din cei care participa la un salon auto procentul celor care cumpara o masina in viitorul apropiat e f.mic.
    0 0
  • asta este
    Astia t platesc sa t dai cu masinile lor, iar la noi stai 1 h ca sa t dai cu o masina la test drive in fata herastraului ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru