Golf GTI 1976 inca se vinde in Africa de Sud

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.04.2007
Africa de Sud este locul unde mai puteti cumpara un Citi Golf din '76. Motorul si look-ul au ramas aceleasi.

Pentru cei care inca viseaza la un Golf din anii '70 avem vesti bune. In Africa de Sud se comercializeaza o versiune modernizata a primei serii Golf botezata pe atunci Citi Golf. Nostalgicii vor fi si mai multumiti pentru ca, desi in numar mic, tot in Africa de Sud este comercializata o versiune botezata R-line, care readuce in atentie gloriosul Golf GTI din 1976.

Pe grila fata se poate observa logo-ul rosu care anunta ca nu este vorba de un Golf obisnuit. Sub capota se afla inca motorul de 1.8 litri pe benzina care dezvolta 121 cai putere. Performantele sunt aceleasi: o viteza maxima de 193 km/h si o acceleratie de la 0 la 100km/h in doar 8.3 secunde.

Servodirectia si aerul conditionat lipsesc dar in plus fata de vechea versiune Golful este echipat cu etriere rosii, cu jante din aliaj de 15 inch si cu spoilere noi, diferite de cele originale. Vechiul Golf se pare ca a prins bine la public, toate cele 100 de exemplare produse fiind vandute.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru