Golf SUV = VW Tiguan

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.07.2006
Germanii de la Volkswagen s-au decis. Viitorul Golf SUV se va numi Tiguan si va fi prezentat oficial in luna septembrie a anului viitor.

Volkswagen si Autobild au ajuns la un rezultat in sondajul efectuat pentru gasirea celui mai potrivit nume pentru viitorul Golf SUV. Acesta se va numi Tiguan. Este foarte interesant faptul ca rezultatele germanilor coincid cu cele ale voastre, cititorii AutoMarket care ati votat in “sondajul numelui”.

Prezentarea oficiala a lui Volkswagen Tiguan este prevazuta pentru editia viitoare a Salonul Auto de la Frankfurt (septembrie 2007). Printre propulsoarele disponibile se vor regasi un 1.4 TSI twincharger de 150 CP, doua TFSI-uri de 140 si 200 CP respectiv doua versiuni 2.0 TDI de 140 si 170 de cai putere.

Tiguan va fi un SUV de strada, cu tractiunea integrala 4Motion inclusa in serie in versiunile de baza. Preturile se vor situa la nivelul celor ale lui Toyota RAV4.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru