GPS-ul a dus-o in rau

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.03.2007
O femeie si masina ei, un Mercedes SL500, au ajuns intr-un rau din cauza informatiilor eronate oferite de sistemul de navigatie.

Erorile sistemului GPS au dat batai de cap multor soferi. Mai nou, o femeie din Londra, care se indrepta spre o petrecere in Leicestershire, a aterizat cu Mercedesul sau SL500 intr-un rau. Motivul: sistemul de navigatie i-a oferit informatii eronate.

Urmand indicatiile acestuia, femeia a intrat pe un drum lateral folosit de fermieri. Refuzand sa urmeze indicatoarele, aceasta a traversat un vad, umflat dupa mai multe zile de ploaie. Masina a fost purtata de apa pe o distanta de 600 de metri, femeia fiind salvata de un curajos fermier care a vazut tot accidentul. Mercedesul a ramas in rau timp de o saptamana, pana cand a fost recuperat de o macara.

Comentarii (3)

  • Vina ei sau a GPS-ului?
    Pai, fraticule, ea a calcat pe pedale cind a intrat in apa, nu GPS-ul!
    0 0
  • femeile si aventurile lor la volan...
    e lesne de inteles ca aceasta femeie cu putin creier si spirit de observatie nu prea sofase magaoaia de Mertzan...probabil o minioana care nici nu ajungea sa vada prin parbriz ,se uita numai in GPS
    0 0
  • cedrik
    femei la volan :)
    ar fi culmea sa dea in judecata producatorul sist. gps sau al hartzii..oricum idiot tre sa fii sa intri cu un sl500 pe un drum de tzara folosit de fermieri.. goddamn woman.. go buy a brain...or download one
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru