Greenpeace protesteaza fata de Porsche

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.07.2007
Cunoscuta organizatie ecologica a desfasurat o actiune de protest la o fabrica Porsche.

Organizatia Greenpeace a desfasuarat un protest la fabrica Porsche din Zuffenhausen din Germania.

Protestantii Greenpeace au organizat aceasta manifestatie deorece ei sustin ca Porsche reprezinta unul dintre producatorii auto care face modele extrem de poluante si nu tine cont de normele de mediu.

Protestarii au deghizat un model Cayenne Turbo roz intr-un porc, sugerand ce reprezinta compania germana pentru mediu. Oficialii Porsche au acceptat pasnic protestul Greenpeace, expunand bannere care le urau „bun venit”.

Comentarii (6)

  • Adrian
    Interesant
    Traducerea banner-elor puse de Porsche:

    1."Realizat!
    Greenpeace protesteaza fata de Porsche.
    Acum suntem si noi cineva.
    Un calduros bun venit!"

    2."Bine de stiut:
    Porsche are un aport de doar 0,1% din totalul de CO2 emis.
    Porsche are cel mai mic raport CO2 emis/CP.
    Porsche va reduce emisiile de CO2 cu peste 20% pana in 2012.
    Porsche va aduce motorul hybrid:
    consum mai mic de 9l/100km"

    3."Dragi prieteni Greenpeace:
    Porsche este mai bun decat credeti voi.
    Drept consolare:
    Si David a fost subestimat..."
    0 0
  • GreenPeace
    Voi sunteti anormali,bine ca la industrii nu le zice nimeni nimic, nu mai au voie oamenii sa cumpere masini sport ca distrug mediul,mi-e si greata, unde era GreenPeace cand GM1 Ev1 a fost scos abuziv de pe piata si distrus,singura masina electrica care prindea in jur de 180 km/h, 0-100 km in 7 secunde, 150 de km autonomie la o incarcare la priza,mi-e sila de voi si ecologia voastra, unde e GreenPeace cand se distrug parcuri, se retrocedeaza paduri si se defriseaza in prostie.Sunteti niste prefacuti.
    0 0
  • inginerul
    polueaza
    dar de ce vin la porsche sa protesteze? nu poti sa scoti sute de cai putere si sa nu poluezi.daca vor astia de la green piss sa faca ceva de ce nu se duc la fabricile americane si britanice .porsche lucreaza asiduu la introducerea de noi catalizatoare si sisteme antipoluare (de verificat prescriptiile tehnice ale noului GT2) pe cand americanii nu mai stiu cum sa bage benzina in motor mai repede.am vazut un clasament al primelor 10 masini poluante si priemele 3 erau americane,sau aveau 3 in primele 4.sa mearga sa inchida fabricile GM si Ford,sa-i educe pe americani sa nu mai puna V8 uri si pe carucioarele de cumparaturi.
    0 0
  • AstraFan
    Greenpeace ?! LOL
    Acu' vreo 5 ani au iesit sa protsteze pentru ca un trib de amerindieni ies in largurile oceanului o data pe an sa vaneze o balena. Scandal, sa se duca peste ei sa le dea in cap cu traditia si sa ii impiedice, etc.
    Acelasi loc - 2 sapt later: un petrolier american scapa accidntal multe tone de petrol. Nici un murmur, nimic.
    Banu' frate...
    0 0
  • Da
    Nu vad rostul protestului.Autoturismele nu sunt cea mai importanta sursa de poluare............
    Pe de alta parte , Porche ramine la fel de inutila..........
    0 0
  • Aici sunt si eu de acord cu voi. Greenpeace face multe lucruri bune, dar se pare ca aici au cam dat-o in bara. Si faptul ca se leaga chiar de Porsche, care de multi ani tot lucreaza la reducerea consumului si implicit emisiilor de poluanti...ma rog, peste tot oamenii iau decizii, asa ca se mai pot face greseli si decizii mai putin inspirate (asta asa, sa nu folosesc expresii mai dure :)
    Deci, in concluzie, in afara de cateva actiuni prost gandite si modul lor mai extremist, sunt de acord cu ceeace face Greeapeace.
    OK, puteti sari pe mine :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru