Grupul VW incepe sa resimta criza mondiala

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.11.2008
Vanzarile marcilor din grupul VW au inregistrat scaderi in luna octombrie, pe fondul unei cereri din ce in ce mai mici.

Esential

502.600 unitati a livrat grupul VW in octombrie 2008.

Una dintre putine companii care au prosperat si in timpul crizei economice mondiale a fost Grupul VW. Gigantul auto german nu a putut scapa de prabusirea pietei auto si a inregistrat scaderi ale vanzarilor in luna octombrie.

Astfel, grupul VW a inregistrat o scadere de 5% in octombrie fata de perioada similara din 2007, livrarile de automobile atingand cifra de 502.600 de unitati.

Cu toate acestea, rezultatele VW sunt relativ bune comparativ cu trendul descendent al pietii. In perioada ianuarie-octombrie, grupul a livrat 5.3 de milioane de autovehicule la nivel international, in crestere cu 2.8% fata de intervalul similar din 2007.

La nivel global, vanzarile grupului VW s-au mentinut la un nivel pozitiv gratie rezultatelor inregistrate pe piete ca India, Rusia, China si Brazilia.

Via | Mediafax

Taguri: Volkswagen

Comentarii (2)

  • cam tarziu se simte la vw criza,si procentul nu e mare in comratie cu altii care au inchis fabricile.
    0 0
  • ce criza?
    Pana acum au existat doar cresteri lunari si trimestrial? asta e deja vrajeala. Criza pulii, numai minciuni, la fel si cu restu...ei se asteapta doar la cresteri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru