Grupul VW, profit de 3.4 miliarde euro in 6 luni

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.07.2008
Grupul VW a inregistrat un profit operational de 3.4 miliarde de euro pentru primele 6 luni ale anului fiscal.

Esential

3.4 miliarde de euro este profitul operational al Grupului VW in primele sase luni ale anului fiscal curent.

Grupul VW a anuntat un profit operational in primele sase luni ale anului fiscal curent de 3.4 miliarde de euro, cu 21.8% mai mult decat in perioada similara a anului fiscal precedent.

Cel mai mare producator auto din Europa a inregistrat in aceeasi perioada un profit dupa impozitare de 2.6 miliarde de euro, ceea ce consemneaza o crestere de 31.3% mai mult. Veniturile la nivel de grup s-au ridicat la valoarea de 56.5 miliarde de euro, pe fondul unei cresteri de 5.8% a vanzarilor.

Grupul german a vandut in primele sase luni ale anului 3.27 milioane de unitati, ocupand o cota de piata de 9.9 procente.

Rezultatele demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun. Noile noastre produse au intalnit raspunsul potrivit de la clienti”, a declarat Martin Winterkorn, CEO VW.

Via | VW 

Taguri: Volkswagen

Comentarii (2)

  • La ce preturi au la cotete cred si eu
    Jumatate din masina face numai manopera, daca nu mai mult. Apoi te mai freaca la buzunar si cu optionalele lor de cacat si apoi cu intretinerea roabelor.
    0 0
  • Mini-romanu'
    Jecmaneala
    @bbb - mai mult decat corect :o) Bravo, fain comentariul!

    Chiar daca au calitate, preturile nu se justifica. Nu degeaba ii cumpara nesimtitii de la porsche, reputatia vinde bine inca ...

    Ar fi palpitant sa-i cumpere indienii de la Tata :o))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru