Comentarii (4)

  • nimic frumos
    Parerea mea:
    - eleron pe portbagaj la o asa limuzina...mi se pare foarte aiurea
    - spoiler fata, nu imi place, mi se pare banal.
    - eleronul de pe luneta nu imi place, desi imi plac eleroanele pe luneta la BMW

    una peste alta mie nu imi place.
    0 1
  • sunt destui tarani care le place asa ceva mai ales aia de buc.
    0 1
  • mihail
    aiurea
    total aiurea sa faci un tuning exterior la o limuzina....e de prost gust
    un tuning la motor, mai inteleg ,umblat pe la suspensie , mai inteleg....cu toate ca nici acolo nu e de umbalt la o limuzina extraordinara cum e NOUA serie 7...... dar eleron ????!!!!!??
    Cah...
    @Royal sunt perfect de acord cu tine...."carnati" care sa gaseasca ideea asta "geniala" sunt peste tot in Romania, nu numai in Buc.
    0 0
  • Vedere noii serii 7 Hamann imi provoaca aceeasi reactie pe care as ave-ao daca as vedea-o pe Angela Merkel calarind o motocicleta Cross prin Herastrau.

    Nonsens total. Suspensiile alea coborate nu o vor face masina sport. Un seria 5 sau Seria 3 mai potent il lasa pe viraje mult in urma pe 7 pentru ca limuzina are inertie cat China si nici o suspensie nu poate sfida legile fizicii care se refera la masa.

    Luminile led ii omoara prestanta masinii si o transforma intr-un fel de brad de Craciun; par genul de ornament nascut din boala "tunerilor" de cartier care pun spiner-e pe Dacii. Iar eleronul de pe portbagaj face masina sa arate ca o bunicuta imbracata punk.

    Asta e debutul clasei Junk auto.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru