Hamann a dezvaluit primul sau kit pentru BMW Seria 7

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.05.2009
Casa germana de tuning Hamann a prezentat publicului primul sau kit de accesorii pentru limuzina BMW Seria 7.

Nemtii de la Hamann, specializati in modificarea modelelor BMW, au dezvaluit primul lor kit de tuning pentru modelul Seria 7. Tunerii germani, care dezvaluisera in urma cu cateva saptamani doar jantele pregatite pentru varful de gama al bavarezilor, au decis sa prezinte publicului intreaga lista de modificari si un set de imagini oficiale.

Aspectul vizual a capatat accente sportive, multumita pachetului aerodinamic pregatit de Hamann, care include, printre altele, un spoiler frontal redesenat, cu lumini LED, un eleron montat pe portbagaj si unul pe acoperis si praguri laterale. Look-ul este completat de tevile de esapament din inox, care masoara 90 de mm in diametru, si de setul de jante de 22 de inch, din aliaj.

Hamann nu a neglijat nici gama de motorizari, pregatind un aport de 45 de cai putere pentru versiunea 730d. Suspensia a fost de asemenea revizuita, garda la sol fiind redusa cu 44 de mm.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • nimic frumos
    Parerea mea:
    - eleron pe portbagaj la o asa limuzina...mi se pare foarte aiurea
    - spoiler fata, nu imi place, mi se pare banal.
    - eleronul de pe luneta nu imi place, desi imi plac eleroanele pe luneta la BMW

    una peste alta mie nu imi place.
    0 1
  • sunt destui tarani care le place asa ceva mai ales aia de buc.
    0 1
  • mihail
    aiurea
    total aiurea sa faci un tuning exterior la o limuzina....e de prost gust
    un tuning la motor, mai inteleg ,umblat pe la suspensie , mai inteleg....cu toate ca nici acolo nu e de umbalt la o limuzina extraordinara cum e NOUA serie 7...... dar eleron ????!!!!!??
    Cah...
    @Royal sunt perfect de acord cu tine...."carnati" care sa gaseasca ideea asta "geniala" sunt peste tot in Romania, nu numai in Buc.
    0 0
  • Vedere noii serii 7 Hamann imi provoaca aceeasi reactie pe care as ave-ao daca as vedea-o pe Angela Merkel calarind o motocicleta Cross prin Herastrau.

    Nonsens total. Suspensiile alea coborate nu o vor face masina sport. Un seria 5 sau Seria 3 mai potent il lasa pe viraje mult in urma pe 7 pentru ca limuzina are inertie cat China si nici o suspensie nu poate sfida legile fizicii care se refera la masa.

    Luminile led ii omoara prestanta masinii si o transforma intr-un fel de brad de Craciun; par genul de ornament nascut din boala "tunerilor" de cartier care pun spiner-e pe Dacii. Iar eleronul de pe portbagaj face masina sa arate ca o bunicuta imbracata punk.

    Asta e debutul clasei Junk auto.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru