Hamann Typhoon - un G-Klasse de 600 CP!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.06.2009
Mercedes G55 AMG devine o simpla versiune de baza pe langa performantul Hamann Typhoon: 5.1 secunde pentru 0-100 km/h.

Tunerii au competitia lor proprie. Hamann a lansat astazi un G55 AMG modificat pentru a putea sa faca fata unui alt G55 AMG modificat, dar de catre specialistii de la Brabus. Denumit oficial Typhoon, monstrul angular creat de Hamann este vazut ca principalul adversar de piata al lui Brabus G V12 S Biturbo.

Typhoon a fost creat de Hamann in urma unei munci care dureaza de patru luni. Motorul de baza al versiunii G55 a fost revizuit prin adaugarea unui kit de performanta HM600, acesta ducand puterea maxima la 600 CP si 782 Nm. Performantele sunt mai mult decat meritorii pentru un model care sta prin definitie prost la capitolul aerodinamica: 5.1 secunde pentru 0-100 km/h si 261 km/h viteza maxima.

Printre modificarile estetice pe care Hamann le-a adus exteriorului lui G-Klasse se numara grila frontala masiva, un spoiler frontal cu lumini de zi LED si unul posterior cu difuzor incorporat, un sistem de evacuare cu nu mai putin de sase tevi de esapament, jante de 24 de inch si un eleron montat deasupra lunetei. Pentru efect, inginerii Hamann au inclus in pachet si schimbarea carcasei oglinzilor si a manerelor usilor cu unele fabricate din fibra de carbon.

via | Hamann

Comentarii (7)

  • bleah
    ce mizeie
    2 5
  • vezi ca asta de la hamann are 600 cai, nu 700
    1 0
  • Crysty
    G klasse
    Performant atat pe sosea cat si in off-road !
    2 1
  • g klasse
    performante de invidiat....insa, personal, ca design, prefer sa fie simplu si spartan, fara sa arate asa incarcat.
    1 0
  • performante in off-road ? :)))))))))))))

    hai sa nu ne amagim.
    1 5
  • Sclipitor..(?)
    Inca ma dor ochii de la interiorul acela. I mean, c'mon..nici nu cred ca poti fii atent la drum fara sa te orbeasca culoarea aia.
    1 0
  • Imi place
    Trebuie sa recunoastem...indiferent de o parere si alta,masina asta se prezinta destul de bine si arata [cel putin interiorul]acceptabil in comparatie cu clasa in care este nominalizata.Probabil un punct in minus ar fi exteriorul dar si acesta este discutabil deoarece sunt oameni si oameni.In concluzie desi masina se prezinta bine si fara kitul celor de la Hamman,cu ajutorul acestuia ii este crescut potentialul si valoarea...implicit.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru