Hammond externat din spital

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.10.2006
Ricahard Hammond, unul din realizatorii emisiunii Top Gear, a fost externat in urma accidentului grav suferit in urma cu o luna in timpul unor filmari pentru BBC.
Cunoscutul realizator de la Top Gear, Ricahard Hammond, care a suferit in urma cu aproximativ o luna un grav accident in timpul unor filmari pentru emisiunea de la BBC, a fost externat din spital si continua recuperarea la domiciliu.

In ciuda accidentului foarte grav si repercusiunilor acestuia, serioase rani in zona craniana, medicii spera ca Richard se va recupera in proportie de suta la suta intr-un timp scurt.

Realizatorul de la Top Gear a dat un interviu in publicatia engleza“The Mirror” prin care explica si descrie accidentul suferit. Acesta sustine ca nu incerca sa bata un record de viteza, asa acum s-a crezut initial, ci doar sa conduca masina. Realizatorul de la Top Gear isi aminteste doar ca pierdut controlul masinii si in scurt timp de la acrosaj si-a pierdut cunostinta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru