Heico Sportiv modifica Volvo C30

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.11.2009
Casa de tuning Heico Sportiv a modificat Volvo C30. In urma schimbarilor aduse de germani, propulsorul de 1.6 litri diesel DRIVe livreaza 125 CP si dezvolta un cuplu motor de 280 Nm.

Tunerul german Heico Sportiv a creat un pachet de performanta si design pentru modelul suedez Volvo C30, versiunea aleasa de germani pentru a fi supusa acestui tratament fiind 1.6 diesel DRIVe. Kitul de design este compus din praguri laterale, jante de 18 sau 19 inch si o grila pentru radiator restilizata.

In ceea ce priveste pachetul de performanta, modelul suedez a primit din partea inginerilor de la Heico Sportiv o reprogramare a unitatii ECU. Astfel, propulsorul de 1.6 litri livreaza 125 de cai putere, cu 15 CP mai mult decat versiunea de serie, si dezvolta un cuplu motor de 280 Nm.

Cu noile modificari, Volvo C30 sprinteaza de la 0-100 km/h in 9.2 secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge a crescut pana la 200 km/h. De asemenea, tunerii germani au micsorat garda la sol a masinii cu 30 mm prin intermediul unor suspensii noi, iar sistemul de evacuare a fost si el inlocuit.

via | leblogauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru