Hennesey pregateste cel mai puternic Nissan GT-R

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.12.2008
Tunerul american Hennesey pregateste cateva modificari pentru Nissan GT-R. Versiunea de top tunata de americani ar urma sa aiba 700 de cai putere.

Esential

700 de cai putere ar urma sa aiba cea mai potenta versiune a lui Nissan GT-R pregatita de Hennesey.

Noul Nissan GT-R a starnit numeroase rivalitati dar a si provocat numerosi tuneri care si-au dorit sa smulga maximum dintr-o sportiva japoneza cu traditie, al carei sistem ECU se spunea ca nu poate fi modificat.

Hennesey este inca un nume sonor in lumea tuningului care a decis sa profite de pe urma celebritatii lui Nissan GT-R, anuntand in scurt timp un kit de tuning. Nu este vorba de accesorii estetice sau de modificari timide ale suspensiei, americanii fiind recunoscuti pentru forta bruta pe care reusesc sa o stoarca din orice propulsor. Kitul anuntat pentru Nissan GT-R nu face nici el exceptie.

Potrivit informatiilor oferite pana acum de Hennesey, mecanicii pregatesc un nou sistem de admisie, un set de turbocompresoare si un intercooler mai mare. Americanii vor oferi doua versiuni de putere, stoarse din motorul V6 de serie.

Entry-level-ul va avea sub capota 600 de cai putere si un cuplu motor de 772Nm in timp ce versiunea de top va oferi pasionatilor probabil cel mai puternic GT-R creat vreodata, adica 700 de cai si un cuplu motor de 853 Nm.

Celelalte detalii raman insa un mister, Hennesey urmand sa publice un comunicat de presa odata cu lansarea noilor pachete de tuning.

via | AutoBlog

Taguri: GT-R, Hennesey, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru