Hirvonen: "imi va fi greu in pielea lui Gronholm"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.01.2008
Mikko Hirvonen, pilotul numarul unu de la BP Ford, are ca obiectiv castigarea titlului in WRC.

Mikko Hirvonen, pilotul numarul unu al echipei BP Ford, a declarat intr-un interviu ca ii va fi greu sa ia locul lui compatriotului sau, dublul campion mondial Marcus Gronholm. Noul lider al echipei campioane mondiale va trebui sa se infrunte in noul sezon din WRC cu cvadublu campion mondial Sebastien Loeb.

Mikko Hirvoven, in varsta de 27 ani, a declarat anterior ca singurul lui scop in sezonul acesta este titlul la piloti, si a intarit ca se simte pregatit sa preia rolul lui Gronholm in cadrul echipei BP Ford.

Abia astept sa inceapa raliurile. Voi lua fiecare start cu gandul la victorie, dar daca nu va fi posibil acest lucru, atunci si locul doi este un scop pentru mine. Este dific sa-l inlocuiesc pe Marcus in echipa, dar ma simt pregatit pentru acest pas. In ultimele doua sezoane am invatat multe de la el, iar acum a venit sa pun in aplicare ceea ce stiu si sa demonstrez ca ma pot lupta pentru titlul pilotilor” a declarat Hirvonen.

Pilotul finlandez beneficiaza de retragerea lui Gronholm fiind la prima tentativa de castigare a titlului mondial la piloti in WRC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru