Hirvonen, mare favorit in Raliul Suediei

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.02.2008
La sfarsitul acestei saptamani va avea loc a doua etapa din WRC, Raliul Suediei.

Raliul Suediei, care se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani, este cu unic prin specificul sau si prin istoria sa in calendarul WRC. Unul din elementele care compun acest specific este ca in intreaga sa istorie de 45 de ani un singur pilot din afara Peninsulei Scandinave a reusit sa se impuna aici.

Acesta este un motiv pentru ca sansele lui Mikko Hirvonen de a-l invinge pe Sebastien Loeb sa creasca. Finlandezul se va afla la cel de-al saselea start in Suedia, cea mai buna performanta tinsa fiind locul 3 in 2007. Mai mult, Hirvonen vine din postura celui mai recent castigator al unui raliu pe zapada in Mondial, cel din Norvegia de anul trecut .

Toata lumea ma intreaba daca ma simt favorit. Sunt cativa posibili invingatori si eu ma numar printre ei. Simt putina presiune, dar la fel a fost si in Monte Carlo si a iesit bine pana la urma. Acum urmeaza primul raliu la care ma gandesc cu adevarat ca trebuie sa il castig. Sper sa fie conditii de iarna adevarata. Ma bazez si pe fiabilitatea Focus-ului, pentru ca nu mai este programat un service clasic de 30 de minute la mijlocul zilei, ci doar unul de 15 minute in care vom putea folosi doar echipamentul de la bord, a declarat finlandezul de la BP Ford.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru