Hofele, kit exterior pentru vechiul si noul Touareg

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.06.2008
Casa de tuning Hofele a pregatit un kit exterior sportiv pentru noul si vechiul SUV Touareg.

Casa germana de tuning Hofele-Design a pregatit un nou kit exterior, de aceasta data pentru SUV-ul Volkswagen Touareg. Bodykit-ul afecteaza nu numai aerodinamica SUV-ului ci si aspectul sau care devine mai agresiv si cu o tenta mai mare de sportivitate.

Touareg-ul Hofele se individualizeaza prin noile praguri laterale, extensia spoilerului fata si restilizarea celui spate, panourile de protectie pozitionate sub masina (cel spate ofera posibilitatea inlaturarii sale pentru o eventuala remorcare), un eleron montat pe haion si o priza regasita optional pe capota.

Arsenalul vizual este completat de tevi de esapament din inox, de forma trapezoidala, care asigura si un sunet mult mai agresiv, si jante de 22 de inch Reverso incaltate cu pneuri Pirelli de 295/30 R22. Garda la sol va creste insa clientii pot opta pentru un kit specil care o va cobora cu pana la 40 mm pentru un comportament mai sportiv.

Pachetul pregatit de Hofele vizeaza noua generatie Touareg dar la nevoie poate fi montat si pe vechea generatie, ceea ce constituie cu siguranta un plus.

Comentarii (1)

  • PAUN GABI
    bulbar+praguri inox pt. vw touareg
    ma intereseaza burbar si praguri inox pentru vw touareg model 2005
    e,mail: gabypaun@yahoo.com
    tel 0040 744 616 954
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru