Honda a confirmat oficial producţia lui Mugen CR-Z

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.11.2011
Honda a anunţat că versiunea de serie a modelului Mugen CR-Z va debuta anul viitor în Europa. Hot-hatch-ul hibrid, dezvoltat de tunerii de casă Mugen, oferă 200 de cai putere.

Esential

200 de cai putere va oferi Mugen CR-Z de serie.

Reacţiile pozitive de care s-a bucurat versiunea concept Mugen CR-Z, creată de tunerul de casă al constructorului japonez, a făcut ca Honda să aprobe producerea în serie a modelului de performanţă. Hibridul nipon se bucură de o putere totală de 200 de cai şi un cuplu motor de 214 Nm, cu 75 de cai şi 40 de Nm peste ceea ce oferă modelul de serie.

Pentru a atinge aceste cifre, inginerii Honda s-au ocupat doar de unitatea convenţională, căreia i-au instalat un nou compresor şi i-au recalibrat sistemul ECU. Clienţii viitorului Mugen CR-Z vor putea opta şi pentru un kit estetic, potrivit pentru infuzia de sub capotă, infuzie mascată de o carcasă din fibră de carbon pentru motor. Nu vor lipsi nici îmbunătăţirile aduse trenului de rulare: amortizoare şi suspensiii rigidizate şi un sistem de frânare mult îmbunătăţit, cu discuri de frână mai mari, ascunse în spatele unor jante de dimensiuni mai generoase.

Pregătit să debuteze chiar din luna februarie, mai întâi pe piaţa din Marea Britanie, noul Mugen CR-Z este aşteptat să coste aproximativ 27.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru