Honda a prezentat conceptul Odyssey la Chicago

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.02.2010
Conceptul care prefigureaza viitorul Honda Odyssey a fost prezentat astazi la Salonul Auto de la Chicago. Modelul derivat din acesta va debuta pe piata americana in toamna acestui an.

Honda a prezentat conceptul Odyssey la Salonul Auto de la Chicago, care prefigureaza cea de-a patra generatie a acestui monovolum. Honda Odyssey este cel mai bine vandut monovolum de segment mic din Statele Unite ale Americii, reusind sa vanda 135.493 de exemplare in 2008 si 100.133 de exemplare in 2009. Modelul de productie bazat pe acest concept va debuta pe piata din Statele Unite ale Americii in toamna acestui an.

Conceptul Odyssey are o lungime de 5.1 metri, o latime de 1.99 metri si o inaltime de 1.73 metri, in timp ce ampatamentul acestui model este de trei metri. In comparatie cu generatia actuala, conceptul prezentat la Salonul Auto de la Chicago are o garda la sol mai joasa si este mai lat. Scopul designerilor care au desenat acest concept a fost de a oferi aceleasi calitati pentru care este apreciat Odyssey alaturi de o fire mai dinamica si un aspect mai atragator. Toate aceste atribute vor trebui implementate pe cea de-a patra generatie a lui Odyssey pentru a creste popularitate acestui monovolum compact al celor de la Honda.

Din pacate pentru fanii Honda, aspectul futurist al acestui model nu va ajunge in productie, numeroase elemente prezente pe concept urmand sa fie eliminate inainte de intrarea in productia de serie.

Proprietatile aerodinamice imbunatatite ale acestui concept vor fi adaptate pe modelul de serie, iar consumul de carburant va fi redus gratie modificarilor aplicate trenului de rulare.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Bravo designerului. Simplitatea formelor si a designului per ansamblu o face atat de eleganta si atragatoare. Honda are o bila alba de la mine :) Imi pare rau ca nu am cunostiinte despre motorizarile cu care vine.. si dotarile.
    9 0
  • e urata tare
    urata mai e... parca-i o cutie cu roti...
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru