Honda aduce la Tokyo un nou concept sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.10.2007
Honda va aduce la Salonul de la Tokyo o versiune imbunatatita a conceptului Acura Advanced Sports Car.

Honda va continua eforturile de renastere ale supercarului NSX prin dezvelirea unui nou concept la Salonul Auto de la Tokyo. Noul concept va fi o versiune imbunatatita a deja celebrului Acura Advanced Sports Car Concept, dezvaluit in premiera mondiala in ianuarie la Salonul de la Detroit.

Constructorul japonez nu a dezvaluit informatii despre viitorul concept imbunatatit declarand ca in prezent atentia sa se indreapta asupra relansarii diviziei Acura in Japonia.

Se pare insa ca aceasta schimbare de ultim moment a intervenit in urma anunturilor facute de rivalii de la Nissan si Lexus care ar urma sa aduca la salonul japonez modelele GT-R si conceptul LF-A. Nissan a procedat la fel in 2001 cand a dezvaluit, fara ca nimeni sa se astepte, conceptul original al supercar-ului GT-R, pe care il va lansa peste doua saptamani.

Dezvaluirea unui concept imbunatatit ar respecta si promisiunea facuta de Takeo Fukui, presedintele Honda, in 2005 cand a declarat ca o versiune de productie va fi gata abia la mijlocul lui 2011.

Conceptul imbunatatit va aduce probabil mai mult cu un GT de lux decat cu un supercar, acesta urmand sa gazduiasca patru pasageri si sa fie propulsat de un motor V10.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru