Honda NSX mai asteapta

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.02.2007
Desi lumea auto credea ca Acura Advanced Sports Concept prefigureaza noul Honda NSX, sefii Honda afirma ca pentru NSX mai trebuie sa asteptam.

Acura Advanced Sports Car Concept, prototipul prezentat oficial la Salonul de la Detroit, nu va prefigura viitorul Honda NSX de serie, asa cum se astepta lumea auto. Sperantele tuturor au scazut in momentul in care sefii Honda au afirmat ca prototipul de la Geneva nu era decat o macheta stilistica si nu un concept rulant. Altfel spus, vorbim de o masina pur demonstrativa, fara legaturi prea mari cu versiunea de serie a viitorului NSX.

Honda va dezvolta astfel versiunea de serie incepand cu acest prototip insa schimbarile, atat cele de design cat mai ales cele mecanice, vor fi radicale. In aceste conditii, concurenta (Lexus LF-A si Nissan Skyline GT-R) se va plasa, ca pret, sub viitorul supercar Honda (80.000 versus 100.000 de euro).

Noul Honda NSX este asteptat sa apara in 2009.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru