Honda pregateste un rival pentru BMW X6

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.08.2008
Honda testeaza in aceasta perioada un SUV-coupe care ar putea deveni "coleg de segment" cu actualul BMW X6.

Dupa ce BMW a avut un succes ametitor cu X6, model care si-a vandut toate exemplarele programate pentru 2008 inca de acum trei luni, ceilalti constructori marseaza pe aceeasi idee si vor sa imbogateasca oferta pe care clientii o au in noul segment denumit de BMW "SAV", adica Sport Activity Coupe.

Printre cei care isi manifesta deja vizibil intentia de a dezvolta un rival pentru X6 se numara si cei de la Honda, japonezii testand in aceasta perioada prototipuri in desertul din California. Este foarte posibil ca modelul sa primeasca, initial, sigla Acura, urmand ca Honda sa isi aduca coupe-ul-SUV si in Europa, unde acesta va fi vandut sub sigla constructorului nipon.

via | Caradisiac

Taguri: BMW, Honda, X6

Comentarii (4)

  • Reader
    Baieti, cred ca s-a strecurat o greseala, si anume: "noul segment denumit de BMW "SAV", adica Sport Activity Coupe". Poate mai de graba SAC ?!

    Best,
    0 0
  • Iulian
    Sau poate Sport Activity Vehicle...
    0 0
  • eu cred ca e fix impotriva lui x6 gandit, sigur defapt.o sa fie rivalul numarul 1
    0 0
  • sunshine64sm
    S o m n a m b u l i
    O scos masinuta noaptea ca sa nu faca insolatie !! Bina macar ca somnambulii ceia nu si-o pus chilotii pe masina, ca rufele le-o pus deja... O fi vreo masina de spalat pe 4 roti, cu uscare "naturala" !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru