Honda se extinde prin trei showroom-uri Autoklass în Constanţa, Ploieşti şi Sibiu

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.05.2011
Autoklass şi Honda Trading România au semnat un contract de colaborare prin care marca japoneză va fi reprezentată în Constanţa, Ploieşti şi Sibiu în trei noi showroom-uri.

Esential

16 dealeri Honda în 15 judeţe îşi desfăşoară activitatea în România.

Honda îşi extinde numărul de dealership-uri pe care le deţine în România cu trei puncte autorizate care vor fi deschise în acest an în Constanţa, Ploieşti şi Sibiu. Expansiunea are la bază un contract de colaborare semnat de importatorul oficial Honda Trading România şi Grupul Autoklass, cele trei puncte de vânzare urmând să fie organizate în showroom-uri deja ridicate de Autoklass în cele trei oraşe.

Deschiderea primului centrul Honda Autoklass va avea loc în 19 mai la Constanţa. Ulterior, până la mijlocul lunii iunie, Autoklass Ploieşti şi Sibiu vor deschide, la rândul lor, centrele destinate vânzării modelelor Honda în aceste oraşe.

"Viziunea Honda pe termen lung se axează pe oferirea de servicii la un standard înalt tuturor clienţilor noştri. Din acest punct de vedere, am făcut o selecţie riguroasă a candidaţilor pentru unele dintre zonele-cheie în care ne-am dorit o acoperire eficientă. Experienţa şi renumele în domeniu ale Autoklass au reprezentat factorii decisivi care au contribuit la luarea acestei decizii şi suntem siguri ca vom colabora cu succes, pentru a fi cât mai aproape de cei ce aleg experienţa şi excelenţa Honda", spune Masahiro Matshushita, preşedintele Honda Trading România, despre extinderea reţelei Honda în România.

via | Honda România

Comentarii (4)

  • Victor
    Deci acum se vor vinde Honda&Mercedes in acelasi show-room,ma intreb:

    Oare cat de manelist/cocalar sa fii sa iti cumperi un E-Class sau C-Class mai scumpe si prost dotate in detrimentul unei Honda Accord??

    O splendoare de masina,poate cel mai frumos sedan de pe piata,in schimb de la Mercedes primesti niste masini facute pt pensionari..de un timp incoace,mai precis din 2007.
    9 11
  • @Mircea
    "prin care trei marca japoneza" . Ai scapat un "trei" la refomulare.
    2 2
  • leonidas
    schimbare brusca de atitudine...
    Ce prefacuti adunaturile astea de la Honda!
    Pana anul trecut nici nu discutau daca potentialul dealer nu ridica showroom separat in valoare de cel putin 3-4 milioane euro, si toata treaba asta se derula neaparat si printr-o firma a unor fosti angajati Honda Trading, bineinteles intru fericirea generala a buzunarelor private din companie.
    Acum, cand ii arde rau la buzunare ca nu mai vand mai nimic in afara Bucurestiului si ca dealerii actuali dau din colt in colt si nu stiu cum sa mai renunte la colaborare, "calca" pe vechiile principii cu o usurinta de neconceput pana acum.
    Sa nu credeti niciodata ca daca vorbim de japonezi, vorbim de oameni incoruptibili. Banul dicteaza pretutindeni.
    14 1
  • mircea
    @Dpp
    Mulţumesc.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru