Honda va prezenta conceptul OSM la Londra

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.07.2008
Salonul Auto de la Londra va fi gazda lansarii, in 22 iulie, a conceptului Honda OSM, o sportiva cabrio "verde" a japonezilor.

Honda va dezvalui in 22 iulie, in cadrul Salonului Auto de la Londra, un concept sportiv a carui particularitate este reprezentata de o cifra de emisii extrem de scazuta. Prototipul se numeste OSM (Open Study Model) si a fost creat la Centrul de Design Honda din Offenbach, Germania.

Nu exista inca date tehnice despre noua creatie Honda, motorul pe care niponii il vor monta pe modelul experimental ramanand si el un secret pana la data dezvelirii oficiale.

Pe de alta parte, oficialii Honda au confirmat faptul ca prototipul CR-Z, un coupe prezentat in octombrie anul trecut la Salonul de la Tokyo, va intra in productia de serie. OSM nu va reprezenta, insa, o evolutie a lui CR-Z si un pas inainte in ceea ce privetse forma finala a acestuia. "In acest moment, OSM nu este decat un studiu de design. Nu are legatura cu o eventuala varianta de productie", sustine Steve Kirk, purtatorul de cuvant al celor de la Honda.

via | Automotive News 

Taguri: CR-Z, Honda, OSM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru