Honda va prezenta conceptul unui Insight sportiv la Tokyo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.01.2010
Divizia de accesorii a celor de la Honda va prezenta trei modele la Salonul Auto de la Tokyo, printre care si o versiune mai sportiva a lui Insight.

Japonezii de la Honda au dezvaluit lista de modele pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se numara si conceptul Insight Sports Modulo, care este descris ca find un vehicul elecologic incitant. Pentru moment, cei de la Honda nu au dezvaluit detaliile tehnice ale acestui model, dar ne putem astepta ca trenul de propulsie sa fie identic cu cel a versiunii standard.

Conceptul beneficiaza de modificarile estetice pe care le poate primi orice model Honda care a fost inclus in gama Modulo. Programul Modulo este oferit de Honda Access Corporation si este disponibil pentru numeroase alte modele ale constructorului nipon. Inginerii japonezi ar putea sa opereze modificari si la nivelul trenului de propulsie, dar acestea sunt doar la nivel de zvonuri in acest moment.

Honda Insight a primit un set de ornamente aerodinamice pentru jante, o noua grila fata, un eleron pentru luneta, un set de praguri laterale, un set de bare de protectie fata si spate noi, proiectoare cu LED-uri si o serie de elemente noi la interior.

Alaturi de noul Insight Sports Modulo, cei de la Honda vor prezenta si doua versiuni modificate ale modelelor Freed si Life, care sunt comercializate doar pe piata interna.

Via | AutomobilesReview

Taguri: Honda, Insight, Modulo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru