Hyundai a inceput productia lui ix35, urmasul lui Tucson

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.01.2010
Uzina din Slovacia care produce gama Kia Cee'd este locul in care s-a dat startul productiei noului SUV Hyundai ix35.

Uzina Kia-Hyundai din Zilina, Slovacia, a inceput productia urmasului lui Hyundai Tucson, modelul ix35. Acesta a fost lansat oficial in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, urmand sa intre pe pietele europene in cursul acestei primaveri.

Noul model este construit pe o platforma noua, care in cursul acestui an va da nastere, de asemenea, noii generatii Kia Sportage, model care va fi virtual identic la capitolul tehnic cu ix35.

Noul Hyundai ix35 se va lansa pe pietele din Europa impreuna cu patru motorizari, doua pe benzina si doua diesel. Daca pe benzina vom avea la dispozitie un motor de 1.6 litri/140 CP si unul de 2.0 litri/168 CP, motoarele diesel au ambele cilindreea de 2.0 litri si dezvolta 136 sau 185 de cai putere. Hyundai va pune ulterior la dispozitia clientilor un al treilea motor diesel de 1.7 litri care va dispune de un sistem Start&Stop si va dezvolta 115 CP.

via | Kia/Hyundai

 

Comentarii (5)

  • da,.....ar fi ceva motorizarile nu-s rele design fainutz ramane ca preturile sa faca diferenta ,luand in considerare concurentza -ford kuga,nissan qashqai,vw tiguan etc.
    6 0
  • georgemed
    draguta
    chiar arata bine si interiorul si exteriorul si pare mai mare in realitate decat in poze. la frankfurt era coada de nemtalai la ix35 sa urce si sa faca poze. cu siguranta o sa se vanda mai bine decat vechea generatie ca e un salt calitativ destul de mare comparativ cu vechea generatie dar conteaza mmult si pretul de achizitie fiind vorba de hyundai
    3 0
  • Marian
    Eu nu inteleg de ce la Zilina, cand au si ei o fabrica la 40 km distanta in Cehia unde se face i30. Si iar nu inteleg de ce motor diesel de 1.7 litri cand au deja un motor de 115 cai de 1.6 l. Acesta se vinde pe Soul si cu 126 de cai. Pentru ce sa faca alt motor cand au deja unul?
    0 0
  • Noul ix35 se va fabrica la HYUNDAI MOTOR COMPANY in Coreea... ATENTIE!
    Va spun lucrul acesta din surse sigure!
    Intrebati importatorul si va va confirma acest lucru!
    In showroom-urile din Romania ix35 va aparea la sfasitul lunii februarie - inceputul lunii martie 2010.
    1 2
  • eu
    Sa vorbim despre Duster. Dacia Duster!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru