Hyundai a inregistrat vanzari record in Europa in primele trei luni ale lui 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Hyundai a atins o cota de piata istorica la nivel european si a vandut 100.758 de unitati in primele trei luni ale acestui an.

Hyundai a reusit sa obtina o cota de piata de 2.7% la nivel european in primul trimestru al anului 2010, record pentru constructorul coreean. Astfel, coreenii au vandut 100.758 in perioada ianuarie-martie 2010, inregistrand cele mai bune cifre de vanzari de cand a intrat Hyundai pe piata din Europa. Directorii marcii Hyundai doresc sa atinga o cota de piata de 2.75% pentru 2010, iar primele trei luni ale acestui an ne-au aratat ca acestia au sanse mari sa isi atinga obiectivele, daca vanzarile de autoturisme Hyundai vor merge in acelasi ritm ca si pana acum.

Cele mai bine vandute modele Hyundai la nivel european sunt i30 si ix35. In timp ce i30 a inregistrat cel mai favorabil trimestru in materie de vanzari de la debutul pe piata pana in prezent, ix35 a depasit toate asteptarile specialistilor de la Hyundai, care au primit 33.000 de comenzi intr-o singura luna de la lansarea pe piata. Astfel, i30 s-a vandut in 31.000 de exemplare in primele trei luni ale lui 2010, in timp ce ix35 a inregistrat 33.000 de comenzi in prima luna de cand a debutat pe piata, ceea ce reprezinta 70% din obiectivul anual de vanzari al acestui model.

"Am avut parte de o perioada remarcabila la Hyundai, mai ales in ceea ce priveste modelele i30 si ix35, care ne audc in pozitia de a ne atinge obiectivele anuale ambitioase la nivel european.

Provocarea o reprezinta mentinerea acestei pozitii in partea de mijloc a anului. Anticipam ca noul ix35 va continua sa atraga interesul clientilor si va genera vanzari sustinute, in timp ce comunicarea agresiva va promova modelele cheie ale gamei Hyundai", a declarat Allan Rushford, vicepresedinte Hyundai Motor Europe.

In primul trimestru al acestui an, cei de la Hyundai au introdus pachetul de benficii intitulat “Triple 5”, ce inglobeza o garantie integrala pe o durata de 5 ani, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari periodice gratuite. Pachetul “Triple 5” a debutat odata cu ix35 si a fost extins pentru facelift-ul lui i30, cunoscut si sub numele de i30u.

Via | Hyundai.

Comentarii (3)

  • bravo lor
    au investit si acum se vad rezultatele.
    hyundai ca si kia ofera calitate la un pret aproape imbatabil - pentru masini noi.daca o sa`i tina si la fiabilitate in general...au dat lovitura.
    7 6
  • Bentley
    Lectie pt Europa
    Au investit exact acolo unde a trebuit, au evitat chestiile inutile, s-au axat mai mult pe practicabilitate decat sofisticare...si uite rezultatele! Masini bune la preturi fara concurenta...

    Si cand e vorba de bani...mai acum cand nici occidentalii nu se mai scalda in ei... lasa incolo patriotismul...
    6 6
  • reminder
    Si astia au inceput sa "vanda" ca Toyota?
    Va rog, asta e parerea voastra personala, ceea ce tine de calitate, la ce vb voi despre Kia, Hyundai, probabil sunteti posesori sau poate fani, viitori fani, ma rog... sa nu va faceti impresia ca daca se vinde bine, gata, inseamna ca s-au "smecherit", tot slabi sunt la capitolul motoare.
    Practicalitate ofera si Dacia, dar tot voi sunteti cei care sariti la gatul lor, cum ca Duster e urata, slaba din pdv tehnologic. Ei bine si Dacia a evitat "chestiile inutile" dar voi vedeti intr-o Kia/Hyundai, o masina de exceptie, pe cand noul Duster, are toate "avantajele tehnologice" ale unui pamatuf / aspirator- Parerea voastra! Kia si Hyundai, masinile acestea imbatranesc urat!
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru